CV & service

Onderhoud van uw verwarmingstoestel

Uw apparatuur, zoals uw cv-ketel, vraagt regelmatig om een onderhoudsbeurt. Waarom onderhoud aan uw cv-ketel?
Vanzelfsprekend bent u zuinig op uw cv-ketel. U vertrouwt  onbewust dagelijks op het gemak van verwarming van uw huis en warm water uit uw kraan en douche.

Wist u ook dat jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud van uw ketel, uw investering dubbel en dwars waard is? Niet alleen heeft u minder kans op storingen, wordt de levensduur van uw ketel verlengd en rendement is ook veel hoger.

U kunt dit zien als een algemene periodieke keuring van uw verwarmingstoestel, een belangrijke test op veiligheid. Deze keuring omvat een volledige inspectie van het toestel en zijn installatie. Alle componenten en veiligheden worden getest op veilige werking voor betrouwbare werking. Ook wordt uw toestel door middel van onze geavanceerde apparatuur afgesteld volgens de fabrieksspecificaties om het hoogst mogelijke rendement te kunnen realiseren van ons kostbare aardgas.

Om u te helpen herinneren wanneer onderhoud gewenst is, bieden wij een geheugensteuntje in de vorm van een telefoontje of e-mailtje. Het is dan aan u of u van onze service gebruik wilt maken.

Voordelen van preventief onderhoud:
Een beter milieu begint bij onderhoud (minder uitstoot van CO2 en betere verbranding van gassen). En mocht er onverwacht iets gebeuren, zoals brand, dan is de kans groter dat u uw geld terug kan krijgen van uw verzekering. Dit omdat u er alles aan heeft gedaan om de veiligheid van uw ketel en huis te waarborgen. Vanzelfsprekend leveren en installeren wij ook nieuwe cv-ketels en volledige cv-installaties van vele verschillende merken.

Matthijs klimaattechniek staat voor:

Icon1

Wij staan garant
voor kwaliteit

Icon2

Gemotiveerde en
professionele medewerkers

Icon3

Vakwerk voor
uw geld

Icon4

Ruim 20
jaar ervaring

Icon5

Flexibele en snelle
dienstverlening