Warmtepompen

Duurzaam verwarmen, koelen en warm water

Een van de duurzame oplossingen van Nefit is de warmtepomp. Deze technologie onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte uit bijvoorbeeld ventilatielucht. Nefit heeft zowel ''all-electric'' oplossingen, waarvoor geen gasaansluitig nodig is, als ''hybride'' systemen. Hierbij wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel. Een aparte airco, cv-ketel en gasaansluiting zijn met de warmtepompen van Nefit EnviLine niet meer nodig.

De warmte uit de buitenlucht kan worden gebruikt voor het verwarmen en koelen van uw woning en het leveren van warm tapwater. Tevens kan de warmtepomp gecombineerd worden met een cv-ketel of een houtkachel. Deze worden zo onderdeel van het hybride systeem. Het warmtepomp systeem kiest op basis van de ingevoerde energieprijzen de meest kosten- besparende manier van het verwarmen of koelen van uw woning. De Nefit Enviline is één van de meest duurzame energiebronnen, doordat de energie uit de buitenlucht wordt gehaald. Deze vorm van energie is onuitputtelijk en hiermee een milieuvriendelijke oplossing. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Uw gasverbruik kan hiermee terug naar nul.  De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter.

Subsidieregeling

Voor de aanschaf van een warmtepomp gelden gunstige subsidieregelingen, lees hierover meer op http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie

Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs.

Matthijs Klimaattechniek is een gecertificeerd Nefit EnviLine installateur, zo weet u zeker dat u de juiste kennis in huis haalt.

De voordelen op een rij:

  • Img8
  • Img9
  • Img10
  • Img11
  • Img12
  • Img13

Download voor meer informatie de brochure of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Matthijs klimaattechniek staat voor:

Icon1

Wij staan garant
voor kwaliteit

Icon2

Gemotiveerde en
professionele medewerkers

Icon3

Vakwerk voor
uw geld

Icon4

Ruim 20
jaar ervaring

Icon5

Flexibele en snelle
dienstverlening